AIKA RIENTÄÄ...

13.08.2023

Heipsuli näin pitkästä aikaa!

Nyt alkaa kesä lähestyä loppua ja varmasti monet muutkin ovat palanneet arkeen.

Mun arki koostuu kesällä tosin aikalailla treenaamisen merkeissä ja nyt onkin varsinainen kesän treeniblokki saatu kunnialla maaliin. Hyvin on kesätreenit kulkeneet, vaikka aina matkalle mahtuu myös päiviä jolloin olisin mieluummin tehnyt jotain ihan muuta, päivän päätteeksi ne ovatkin niitä tärkeimpiä ja palkitsevimpia päiviä.

Mulle on kesällä tärkeää syklittää treeniohjelma, jotta väliin mahtuu myös kevyempiä viikkoja.

Kesällä on ollut selkeitä kehityskohteita fysiikkaharjoittelussa, mitä ollaan saatu hivutettua paremmaksi. Tosin maltti on valttia tässäkin asiassa ja määräänsä enempää ei voi kahdessa kuukaudessa saadakkaan aikaiseksi, vaan fokus näihin kehityskohteisiin pysyykin myös kauden aikana.

Kesällä tuli tehtyä myös muutakin kuin pelkkää treenaamista. Käytiin perheeni kanssa yhdessä lomalla Kroatian Dubrovnikissa, aivan ihana paikka. Olen myös nähnyt kavereita ja viettänyt iltoja heidän kanssaan, mikä on hieman hankalaa järjestää kauden aikana. Lisäksi olen käynyt valmentamassa paikallisella Crossfit salilla.

Mennään kuitenkin asiaan, eli ensiviikolla palaan takaisin lumille, mitä olen kuitenkin odottanut nyt koko elokuun ajan. Kohteena on Sveitsin Saas-Fee. Aluksi tavoitteena on hakea tietenkin suksituntuma takaisin ja lähteä siitä pikkuhiljaa liikkeelle. Ollaan kuitenkin vielä elokuussa, joten tämän leirin odotukset ovat sen mukaiset. Pohjatyö täytyy tehdä huolella, jotta seuraavalle askeleelle on helpompi kiivetä.

Olen super innoissani menossa lumille, mutta ennen sitä otankin muutaman päivän lepoa, jotta olen täydessä iskussa leirillä!

ep