EUROOPPA CUP POLKAISTU KÄYNTIIN

09.12.2022

Heissan,

Paljon on ehtinyt tapahtua taas viime blogi-postauksen jälkeen. Levin jälkeen suuntasimme siis melkeinpä suoraan Itävallan Hippachiin laskemaan Eurooppa Cupin avauskilpailut. 

Treenasimme pari päivää Hintertuxin jäätiköllä, sillä Hippachissa sai vain Itävaltalaiset treenata. Hippachissa laskettiin yksi suurpujottelu ja yksi pujottelu kilpailu. Olin suurpujottelussa 10:s, mikä oli näin kauden alkuun ihan kelpo suoritus. Laskut olivat hyvää perus tekemistä ilman sen suurempia virheitä. Pujottelussa olikin sitten enemmän ohjelmaa ja lasku oli pelkkää selviytymistä, lopulta meni toiseksi viimeinen keppi jalkojen välistä.

Suuntasimme suoraan Italiaan Bormioon kisojen jälkeen treenaamaan muutamaksi päiväksi. Bormiossa on huippu rinne treenaamiseen ja olo-suhteet olivat haastavat, joten tätä voi kutsua tärkeäksi treeniksi kehittymisen kannalta. Sai kyllä laittaa itsensä ihan äärirajoille niin henkisesti kuin fyysisestikin. 

Muutaman treenipäivän jälkeen matkustimme kohti Sveitsin Zinalia, missä olikin sitten seuraavat Eurooppa Cupin kilpailut. 

Pientä jännitystä Zinaliin toi pikku flunssanpoikanen, mikä iski juuri pahaan saumaan kisapäiville. Hieman heikommassa hapessa pitikin sitten taistella. Ensimmäisessä kilpailussa tein ison virheen radan ylä-osassa, mikä sitten näkyi lopputuloksissa ja minulle tarjoutui sija 31. Toisessa kisassa kasasin itseni hieman edellistä päivää paremmin ja sain ehjät perus laskut, mitkä riitti tällä kertaa sijalle 13. 

Nyt on pari päivää kerätty voimia flunssasta ja alkaa kroppakin tuntua taas elinvoimaiselta. Matkasimme takaisin Italiaan, tällä kertaa tosin Sestriereen, jossa kilpaillaan viikonloppuna Maailman Cupissa. 

Joten TV:t auki lauantaina 10.12 naisten suurpujottelua varten... 

-ep