KILPAILUKAUDEN AVAUS

02.11.2022

Heips, 

Reilu viikko sitten palasin kotiin Itävallan Hintertuxista ja Söldenistä. Hintertuxissa lähti lasku kulkemaan, joten päätimme yhdessä valmentajien kanssa, että lähdemme kokeilemaan miten lasku kulkisi kisaradalla. Perinteinen Söldenin Maailmancupin avaus sai kuitenkin täyskäänteen. Tällä kertaa kyse ei onneksi kuitenkaaan ollut loukkaantuminen, vaan olosuhteet. Söldenissä peruttiin siis naisten ensimmäinen suurpujottelukilpailu. Me emme päässeet laskemaan perjantainakaan ennen kilpailua sillä järkyttävä myrsky saapui paikalle.

Jos kuitenkin palaan takaisin pari viikkoa ennen Söldenin kilpailua. Itse osallistuminen oli iso arvoitus vielä pari viikkoa ennen kilpailua. Lasku oli hieman epävarmaa ja tuntui että en ole vielä valmis iskemään. Olin kuitenkin hyvin rennolla mielellä ja pyrin keskittymään vain ja ainoastaan laskemiseen, joka vei kisapaineen pois harteilta harjoituksissa. Lisäksi yritin keskittyä vain seuraavaan portaaseen, sen sijaan että olisin katsonut koko portaikkoa, tämän opin otan mukaan nyt kun lähdemme Leville pujottelemaan. 

Söldenissä treenit kuitenkin sujui erittäin hyvin ja olin hyvin odottavainen lauantain kilpailua varten. Tuntui haikealta kun sain kuulla että kilpailu jouduttiin perumaan, sillä olisin halunnut lähteä haastamaan itseäni sekä nähdä missä lasku tällä hetkellä on. Tämä kisa kuitenkin siirretään, joka tarkoittaa että mahdollisuus tulee vielä tässä lähitulevaisuudessa.

Kotona ollessa ei ole tullut tehtyä mitään arjesta poikkeavaa. Kävin kuitenkin tapaamassa yhteistyökumppaniani Onregoa heidän työhyvinvointipäivässään. 

Nyt olemme matkalla Leville ja valmistaudumme kotikisaan, eli Levin maailmancuppiin. Siellä lasketaan kaksi naisten pujottelukisaa. Myöhemmin lisää Levin kuulumisista.

- ep