MITÄ SEURAAVAKSI?

27.11.2022

Moikka,

Kuten moni tietää, Leviltä saatiin polkaistua kilpailukausi käyntiin. Mitään maata mullistavaa ei tullut siellä tehtyä, mutta katseet on jo vahvasti laitettu seuraavaa tavoitetta kohti. 

Tiesin jo Leville lähdettäessä, että tasoni pujottelussa vaatii vielä vakiintumista ja laskut vaihtelevat hyvin paljon toisistaan. Joten rutiinia pujotteluun täytyy vain yksinkertaisesti saada lisää. Mikä näkyi vahvasti lauantain kilpailussa, jossa lasku oli aivan liikaa kontrollissa ja se näkyikin heti ajassa. Sunnuntain kilpailuun pistin aivan uuden vaihteen päälle ja halusin ottaa riskiä, se kuitenkin koitui omaksi kohtaloksi. Tulin hieman liian kunnianhimoisella linjalla jyrkälle ja olin kyljelläni jyrkän toisessa käännöksessä. En kuitenkaan halunnut lähteä varmistelemaan.

Se siitä Levistä näin lyhykäisyydessään. Nyt on kuitenkin jo takaisin reissun päällä, kolmen koti-päivän jälkeen. Seuraava askel on laskea useampi Eurooppa Cupin kilpailu alle ja hakea sitä kautta onnistumisia. Koen että nyt on aika pistää asiat järjestykseen ja hakea Eurooppa Cupista tulosta, jotta Maailman Cupissa onnistuminen voi olla mahdollista. Seuraava tavoite onkin laskea Eurooppa Cupissa podiumille, mikä ei ole mahdottomuus, mutta vaatii kaksi onnistunutta laskua. Kalenterimme näyttääkin kutakuinkin tältä tulevat päivät:

28.-29.11 EC GS & SL Hippach AUT

6.-7.12 EC 2xGS Zinal SUI

Näihin kilpailuihin pistetään kaikki peliin ja katsotaan mihin sitten suuntaamme.

-ep