PALJON ON TAPAHTUNUT

08.03.2023

Moikka,

Hetkeen en ole blogia kirjoitellut, sillä matkustamista on piisannut. Meribelin MM-kisojen jälkeen suuntasimme suoraan Italiaan Etelä-Tirolin alueelle Dobbiacoon treenaamaan. Laskin pari päivää suurpuikkaa ja muutaman päivän puikkaa siihen päälle. Treeneissä ollaan otettu uusia juttuja käyttöön ja haastettu omia rajoja eri tavalla kuin aikasemmin ja se tuntuu toimivan hyvin. 

MM-kisat olivat hienoinen pettymys itselleni, tavoitteet olivat selkeät, mutta oma suoritus jäi turhan varovaiseksi. Koen kuitenkin että sain isoja oppeja mukaan MM-kisoista. Nyt tiedän että isolle näyttämölle on turha mennä sievistelemään...

Kuten jo aikasemmin mainitsin, lasku on kulkenut ihan kivasti harjoituksissa, mutta sen siirtäminen kisoihin tietenkin ottaa oman aikansa. Sitä kohti ollaan kuitenkin menossa jo kovaa vauhtia. Viime viikonloppuna kisasin Jällivaarassa Eurooppa Cupissa ja sieltä tulikin toisena kisapäivänä ihan tyydyttävä 5:s sija. 

Ennen Jällivaaran Eurooppa Cupia kävin myös hakemassa tatsia lyhyempiin suksiin. Tavoitteeni oli laskea omaa tasoani olevat pisteet ja toisesta kisasta laskinkin ihan kelpo tuloksen. Toinen kisa päätyikin sitten kirjaimellisesti peffalleen, haha. 

Jällivaaran jälkeen alkuperäinen suunnitelma oli laskea Eurooppa Cupin puikkakisat Suomulla. Suurpuikkatreenit on kuitenkin näyttänyt vihreetä valoa, joten totesimme yhdessä valmennustiimin kanssa että lähdetään kokeilemaan Åren Maailman Cupiin. Tavoitteet Åressa on ehdottomasti saada ulos laskemista mitä oon nyt tehnyt harjoituksissa, ja sievistely jätetään pois. Sen näkee perjantaina sitten mihin se riittää...

Åresta kamat auton kyytiin ja kohti Narvikia Eurooppa Cupin finaaleihin.

-ep