UUTEEN KAUTEEN UUDESTA-SEELANNISTA

06.09.2022

Terveiset täältä Uudesta-Seelannista!

Olen täällä Uudessa-Seelannissa yhdessä naisten maajoukkueen kanssa. Tämä on hieman poikkeus aikaisempiin kausiin, sillä meillä on yleensä tapana valmistautua kauteen Keski-Euroopan jäätiköillä. 

Olemme päässeet täällä treenaamaan ja peräti kilpailemaan. Kilpailut ajoittuivat hieman huonoon kohtaan treenien osalta, sillä minkään näköistä kunnon valmistautumista emme ehtineet tehdä. Menin muun muassa suoraan suurpujottelu kilpailuun. 

Nyt olemme kuitenkin päässeet treenaamaan hieman kilpailujen jälkeen ja yrittänyt saada laskemisesta taas kiinni pitkän kesätauon jälkeen. Maltti on valttia tässäkin asiassa. 

Kaikki ei kuitenkaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista ja jouduimme valitettavasti odottamaan meidän varusteita viikon ajan, jonka takia valmistautuminen kilpailuihin oli mitä oli. Tässä vaiheessa kautta ei vielä kannata hätäillä tuloksista, joten nämä kisat me otimmekin vain harjoituksena.

Rinteet täällä Coronet Peak:lla ovat yllättäneet haastavuudellaan ja helppoja harjoituksia ei ole ollut. Tämä tietysti on tehnyt hankalammaksi lähteä rakentamaan pohjaa kesän jäljiltä, mutta se kyllä tekee taitavammaksi. 

Treenaamme täällä yhteensä 4 viikkoa ja tarkoituksena on ollut laskea kaikkia lajeja monipuolisesti, jotta kauteen lähtiessä olisi perusta kaikille lajeille. 

Seuraavaksi palaamme kotiin pariksi viikoksi jonka jälkeen suuntaamme ensiksi fysiikkatesteihin Vuokattiin josta jatkamme matkaa halliin Liettuaan.